26 aprilie 2024
Târgovişte – Hoţii din locuinţe, TÂLHARI la drumul mare!

Târgovişte – Hoţii din locuinţe, TÂLHARI la drumul mare!

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat şi reţinut autorii mai multor fapte de furt din anexe gospodăeşti şi societăţi comerciale

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Investigaţii Criminale au identificat autorii în cazul mai multor fapte de furt din anexe gospodăeşti şi societăţi comerciale, aflate în evidenţă cu autor necunoscut, comise pe raza municipiului Târgovişte, precum şi în cazul unei fapte de tâlhărie.

În sarcina celor 11 tineri, identificaţi în persoana numiţilor C.M., de 18 ani, T.P., de 22 de ani, T.V de 21 de ani, C.F., de 17 ani, C.D., de 18 ani, S.N., de 21 de ani, M.C., de 21 de ani, S.P., de 23 de ani, S.C., de 21 de ani, V.L., de 19 ani şi L.M., de 15 ani, toţi din municipiul Târgovişte, s-a reţinut că în perioada mai – septembrie 2012, au sustras mai multe bunuri din anexe şi societăţi comerciale, cauzând un prejudiciu de 55 000 lei.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că numiţii T.P., T.V., C.M., S.N., V.L., S.P şi C.F., sunt autorii unei fapte de tâlhărie comise la data de 10 septembrie, asupra unui agent de pază de la o societate comercială din muncipiul Târgovişte.

Cinci dintre învinuiţi au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie, numiţii C.F., C.D., V.L. şi S.C sustrăgându-se cercetărilor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora şi recuperarea prejudiciului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial