1 mai 2024
Rudele suspecţilor acuzaţi că au tâlhărit militarul din Mogoşani – “Fata e de lux, vrea bani! Nu i-a făcut plata!”

Rudele suspecţilor acuzaţi că au tâlhărit militarul din Mogoşani – “Fata e de lux, vrea bani! Nu i-a făcut plata!”

milt3Un caporal in varsta de 35 de ani dintr-un sat din Dambovita a trecut prin clipe de cosmar dupa ce, sustine el, a fost talharit de multi indivizi. Militarul spune ca a luat in masina o tanara care facea autostopul, dar pe drum fata i-ar fi cerut 200 de lei pentru a intretine relatii intime.
milt4Barbatul sustine ca a refuzat propunerea, dar la destinatie, a fost batut si jefuit de prietenii fetei. Asa ca omul a ramas fara bani si fara un lant de aur.

milt5Scandalul a avut loc pe un drum din localitatea Matasaru. Militarul se indrepta cu masina spre casa cand a zarit pe marginea drumului o tanara.

milt6CĂTĂLINA COSTEA, 

soţia victimei: “A vazut-o pe fata asta la ocazie, s-a gandit sa o duca acasa. Pe drum i-ar fi cerut 200 de lei, contra favorurilor sexuale, Dan nu a vrut, a zis, am sotie acasa, nu am nevoie de asa ceva. Ea daca a vazut ca nu a scos bani de la el in felul asta, a zis sa il talhareasca, sa ii ia lantul. A gresit? Nu a gresit, el a fost bine intentionat”

Soferul povesteste in momentul in care a oprit la poarta fetei, iubitul ei si alti trei indivizi au navalit pe el si l-au luat la bataie.

milt7SPIRIDON COSTEA, tatăl victimei: “I-au luat lantul de la gat, suma de 1 sapte sute, l-au dus la spital, l-a pansat. Periculosi, foarte periculosi”

ELENA COSTEA, mama victimei: “E traumatizat, a vazut moartea cu ochii, dureros ce s-a intamplat pentru el. Trauma asta nu o sa ii treaca toata viata”

Suspectii au fost luati la audieri de politisti. Bulibasa din satul lor sustine insa ca militarul si-a dorit o partida amoroasa dar nu s-a inteles la pret cu tanara si de aici tot scandalul.

milt1FERDINAND MIHAI, BULIBASA:  “A zis ca nu i-a platit si prietenul la fata asta a intervenit un pic, el si prietenii lui. Fata e de lux, vrea bani, e dreptul ei.”

milt2“Noi, romii, nu mergem la oricare, mergem numai la dame de lux, avem bani si ne permitem. Baiatul nu a facut plata. Si-a batut joc de ea si nu i-a facut plata”

miltPe numele suspectilor a fost deschis un dosar penal pentru talharie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial