18 aprilie 2024
Scandal monstru! Tânăr, snopit în bătaie de la un joc de noroc

Scandal monstru! Tânăr, snopit în bătaie de la un joc de noroc

crov2Scandal monstru la Crovu, în comuna Odobeşti. Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital după ce a fost snopit în bătaie de vecinii lui.

crov5Totul a pornit de la un joc de noroc, degenerat într-o încăierare de pomină.

Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce unchiul băiatului şi fratele său, de 17 ani, l-au lovit în neştire. Omul pierduse banii la un joc de noroc şi nu îşi achitase datoria.

crovVictimă: ”Tot scandalul a plecat de la barbut. Eu nu aveam să îi dau mărunt şi din 50 de mii (n.r. 5 lei) m-au luat la bătaie. Mi-au dat aici, în cap, în maxilar, în spate.

Familia tânărului l-a găsit plin de sânge, abia respirând.

crov7Mama tânărului bătut: ”Era foarte grav, plin de sânge, la aparate, cu botul umflat, nu mai judeca. Nu putea să mai vorbească.

crov6Părinţii tânărului se tem că agresorii vor continua să îl şicaneze şi au cerut ajutorul poliţiei.

Tatăl tânărului bătut: ”Sunt foarte periculoşi ca oameni. Dacă îl prinde singur, vă daţi seama ce poate să îi facă. Am zis, o să mă duc mai departe. Domnul comandant e în concediu, mi-a zis să mă duc de luni.

Cei acuzaţi au însă o altă variantă.

crov3Tatăl adolescenților: ”Fiul meu s-a dus la bar să ia o sticlă de suc şi el, că e mai mare, i-a băgat mâna în gât, să îl omoare pe fiul meu! Acasă i-a venit crizele, nu l-a bătut nimeni!

Unchiul adolescenților: ”S-a bătut cu copiii ăştia mici. I-am zis, ”mă, Marcele, nu e bine. Marcele, să dai în copiii ăştia mici…” Tot eu am pus parte.

crov4Toți cei implicaţi în scandal au fost audiaţi la secţia de poliţie. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violențe şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a întâmplat scandalul.

crov1Poliţiştii spun că vor patrula zona pentru a se asigura că nu va izbucni un nou scandal intre familia victimei şi suspecţi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial