23 aprilie 2024
Redactorul şef al Cronicii Găeştiului, ameninţat cu moartea! “Avertizaţi-o pe Ioneasca că-i sună ceasul”

Redactorul şef al Cronicii Găeştiului, ameninţat cu moartea! “Avertizaţi-o pe Ioneasca că-i sună ceasul”

“Un individ care-şi spune „Marian” a postat pe forumul www.cronica-gaestiului.ro, la materialul „Pesediştii şi peneliştii şi-au strigat disperarea pe străzile Găeştiului”, un mesaj de ameninţare la adresa redactorului şef Mariana Ionescu.

Nu este pentru prima dată când primim tot felul de injurii din partea unor frustraţi politici, însă considerăm că, de data aceasta, s-a întrecut cu mult limita bunului simţ. Putem înţelege trăirile politicianiste ale unor inşi cu creier puţin şi cu dereglări hormonale, însă ideal este ca manifestările lor să fie sancţionate ferm atât de către autorităţi, cât şi de către opinia publică. Democraţia şi libertatea de exprimare presupun respect atât pentru lege, cât şi pentru semeni.

Faptul că unii dintre noi preferă să-şi arate… pasărea în public este regretabil şi arată exact nivelul la care încă suntem şi la care avem toate şansele să rămânem, dacă nu ne trezim şi nu-i excludem din rândurile celor care încă mai vor să trăiască frumos şi civilizat. Îi sfătuim pe aceşti „mariani” roşii, galbeni, portocalii sau de orice culoare ar fi ei să-şi manifeste incultura prin alte părţi. Nu de alta, dar am luat decizia, de data aceasta, să mergem până la capăt şi să depunem plângere la poliţie.

Iată mesajul la care facem referire: „Cronica Gaestiului pe cine reprezinta? Puterea PD-(L), Unpr sau eate independenta? Eu cred ca reporterul vostru nu a fost deloc agresat. Cred ca PSD-isti trebuiau sa-l agreseze ca prea au stat cu camera in gura lor. Cred ca voi de la cronica voastra pdlista l-ati agresat ca sa pareti si voi interesanti. Cred ca mai aveti putin. Avertizati-o pe ioneasca ca-i suna ceasul. Cat despre PNL-isti nu am vazut nici un lider.,, “

Sursa – Cronica Găeştiului

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial