19 aprilie 2024
LACUL UCIGAŞ! Un tânăr de 30 de ani, din Mătăsaru, a pierit în adâncuri! Căutări disperate pentru recuperarea cadavrului!

LACUL UCIGAŞ! Un tânăr de 30 de ani, din Mătăsaru, a pierit în adâncuri! Căutări disperate pentru recuperarea cadavrului!

Un tanar de 30 de ani, din Matasaru, a pierit in apele unui lac de la marginea localitatii! Barbatul a fost vazut in viata ultima data duminica la pranz. Le-a spus rudelor ca merge la pescuit.

Improvizatie fatala

Cu o improvizatie facuta dintr-o scandura si o camera pe post de barca si-a luat inima-n dinti si s-a aventurat pe luciul apei. Ghinionul lui a fost ca s-a dezechilibrat si a cazut in apa rece ca gheata. A vrut sa intinda in apa o plasa. Pentru asta si-a riscat viata ducandu-se cu o barca improvizata pe suprafata apei.

Imaginea mortii

La jumatatea drumului s-a dezechilibrat si a cazut in apa. N-a apucat decat sa strige o data dupa ajutor, iar un paznic de la o balastiera din apropiere l-a vazut cum s-a dus la fund si n-a mai iesit. A sunat la 112 iar imediat au ajuns la fata locului echipele de salvare.Cel mai probabil un stop cardiorespirator i-a adus sfarsitul.

Sfasiati de durere

A lasat in urma lui o familie indurerata, un copil de doi ani, o sotie si parintii care mai spera doar ca scafandrii sa-l scoata cat mai curand din adancurile lacului.

Sunt asteptati scafandrii

Lacul s-a format in urma excavatiilor intr-o fosta balastiera. Are pe alocuri peste sapte metri adancime si pompierilor le-a fost imposibil sa-i gaseasca trupul fara suflare. La lasarea intunericului au abandonat cautarile asteptand zorii zilei pentru a continua operatiunile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial