4 mai 2024
EXCLUSIV! IMAGINI ŞOCANTE! Scafandrii au scos la suprafaţă cadavrul tânărului înecat la Mătăsaru!

EXCLUSIV! IMAGINI ŞOCANTE! Scafandrii au scos la suprafaţă cadavrul tânărului înecat la Mătăsaru!

Durere fara margini, astazi la pranz, in localitatea Matasaru! Scafandrii de la ISU Bucuresti au scos la suprafata trupul fara viata al barbatului de 30 de ani, disparut ieri la pescuit.

Operatiune dificila

“Apa este foarte rece, vizibilitatea este redusa. Multumim localnicilor ca ne-au sprijinit”, a declarat in exclusivitate pentru mariusbuga.ro sg maj.Cornel Uta, scafandru la ISU Bucuresti.

“Il blestema ca a lasat bogatia”

Rudele si apropiatii familiei tanarului spun de vina pentru moartea lui se face fosta lui concubina. Pentru ea tanarul a plecat de langa parintii lui, iar de atunci intre ei n-a mai existat pace. “Ma-sa il blestema incontinuu pe unde se duce, ca a lasat bogatia si a venit in saracie. A facut un copil cu ea, trebuia sa-i primeasca nu sa-i blesteme”, ne-a povestit Leontina Florea, localnica.

Relatie de iubire imposibila

“El a plecat din cauza lor. Spunea ca e saraca sora dvs ? Nu suntem chiar asa. Avem si noi ce manca, ce ne imbraca… S-au impotrivit relatiei ? Da. Stres intr-una, sa vina acasa, nu avea cine sa munceasca la gradina”, spunea Dana Florea, sora concubinei victimei.

“Din cauza parintilor lui, a zis ca nu se potrivesc, ca ei sunt bogati, ea e saraca”, isi amintea Ecaterina Lupu, vecina a familiei indoliate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial