28 aprilie 2024
”Reacție ca în mahala a ditamai ministrului secretat de stat, ”valoarea” PSD Dâmbovița – Săvoiu Ionuț: ‘Marș, mă’!’’

”Reacție ca în mahala a ditamai ministrului secretat de stat, ”valoarea” PSD Dâmbovița – Săvoiu Ionuț: ‘Marș, mă’!’’

”Reacție ca în mahala a ditamai ministrului secretat de stat, ‘’valoarea’’ PSD Dâmbovița – Săvoiu Ionuț: ‘’Marș, mă!’’

Când ți se dă să porți o pălărie mult prea mare pentru educația, formarea și lipsa de bun simț de care dai dovadă, te comporți ca pe maidan. Este cazul dâmbovițeanului Săvoiu Ionuț, una dintre ‘’valorile’’ cu care se mândrește PSD Dâmbovița, cocoțat într-un scaun înalt, la Ministerul Transporturilor.

Săvoiu face ce știe mai bine – înjură în fel și chip, în loc să contribuie cât de puțin pentru județul care l-a propulsat în funcția atât de importantă.

E cert, Săvoiu își pierde cumpătul extrem de repede, nu are habar de diplomație, nu știe ce înseamnă discursul politic, își face de râs propriul partid și colegii din PSD Dâmbovița, îi face deservicii și premierului Ciolacu, gata să renunțe la mulți dintre acești miniștrii secretari de stat, care primesc salarii barosane nejustificate, au șoferi, secretare și o armată de subordonați, iar rezultatele, spre zero.

Orice critică îl irită atât de mult pe Săvoiu încât acesta începe să verse venin și cuvinte jignitoare. Săvoiu înjură birjărește, aruncă cu tot felul de mizerii, își arată adevărata față de politician gata să calce pe cadavre, doar să îi fie bine.

Oameni ca Săvoiu ne arată cea mai urâtă față a politicii românești, grobiană și fără niciun Dumnezeu. Asemenea indivizi nu au ce căuta în asemenea funcții extrem de importante. Doar că partidul nu pare prea deranjat de atitudinea de mahala a distinsului domn Săvoiu și nu vedem să ia vreo poziție pentru a se delimita de astfel de ieșiri de toată isprava.

Vă atașez doar unul dintre comentariile lui Săvoiu, din această dimineață, făcut public pe Facebook”, spune deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița, după ce Săvoiu i-a comentat într-un mod jalnic, la o postare.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial