28 aprilie 2024
Razie a polițiștilor din Târgoviște, Titu și Găești. Zeci de forțe de ordine au ieșit în stradă

Razie a polițiștilor din Târgoviște, Titu și Găești. Zeci de forțe de ordine au ieșit în stradă

Acțiune a polițiștilor de la Poliția Municipiului Târgoviște

Ieri, 6 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și cei de la secțiile de poliție din subordine au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, combaterea infracționalității stradale și prevenirea infracțiunilor contra persoanei sau patrimoniului. La acțiune au fost angrenați 47 de polițiști, sprijiniți de jandarmi. În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul rutier, au aplicat 187 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 45.000 de lei, au reținut 8 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare. Din totalul sancțiunilor, 28 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, iar 159 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002.

Exemplu: La data 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 32 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Laminorului, fiind sub influența unor substanțe psihoactive. Acesta a prezentat un rezultat priminar pozitiv la testul efectuat, fiindu-i recoltate probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acțiune a polițiștilor din Găești Pe parcursul zilei de ieri, 6 mai, în intervalul 14:00-20:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, împreună cu efective de la secțiile de poliție rurală din arondare, au organizat o acțiune pentru reducerea riscului rutier, prevenirea faptelor ilicite și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 202 sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.879 de lei, 175 de sancțiuni contravenționale fiind pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, polițiștii au reținut două permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Actiune a polițiștilor din Titu La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, împreună cu efective de la secția de poliție, în intervalul orar 16:00-24:00, au organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice. În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 128 de persoane, au controlat 92 de autovehicule și au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.910 lei. Cele mai multe dintre sancțiuni, 53, au fost pentru încălcarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice, conform O.U.G. 195/2002. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reținut un permis de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial