21 mai 2024
Accident la Tărtășești, pe DN 7. Doi oameni au fost răniți, preluați de ambulanțe și transportați la spital

Accident la Tărtășești, pe DN 7. Doi oameni au fost răniți, preluați de ambulanțe și transportați la spital

Doi pasageri au fost răniți, în această dimineață, într-un accident de circulație produs între două mașini, pe Drumul Național 7, în localitatea Tărtășești.

La fața locului au fost mobilizate o ambulanță, un echipaj SMURD și o autospecială de intrvenție de la Garda de pompieri Răcari.

Cei doi răniți au fost transportați la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

”În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 59 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 7, în localitatea Tărtașești, la intersecția cu strada Dentas, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, care s-ar fi deplasat din direcția București către Pitești.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, respectiv un bărbat, de 51 de ani, și o femeie, de 33 de ani. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier, în cauză, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial