2 mai 2024
Răfuială sângeroasă într-un bar din Dâmbovița. „M-a lovit, l-am lovit și eu”

Răfuială sângeroasă într-un bar din Dâmbovița. „M-a lovit, l-am lovit și eu”

injp1Răfuială sângeroasă într-un bar din Pitaru, comuna Potlogi. Un bărbat de 42 de ani a fost înjunghiat, iar principalul suspect este un tânăr care l-ar fi și tâlhărit.

Cel acuzat susține însă că el doar a încercat să se apere.

injp4Scenele sângeroase s-au derulat în jurul orei 3 dimineaţa. Victima de 42 de ani, aflată acum pe un pat de spital, susține că a fost atacată din senin.

injp3Victimă: „M-am întors cu spatele, în timpul asta dansam. M-a tăiat la ochi, sunt cusut peste tot, a vorbit cu vorbe vulgare, m-a trântit jos, nu mai știam de mine. Aveam un ceas, mi-a luat ceasul, am căzut jos.”

injp2Fratele victimei: „El a evitat, săracul, dar în timp ce s-a întors l-a înjunghiat. L-a și talharit, l-a și bătut și l-a și înjunghiat.”

Cumnata victimei: „Pur și simplu l-au măcelărit! L-au bătut și l-au lăsat abandonat într-o baltă de sânge.”

injp5Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns medicii, dar și polițiștii.

injpBărbatul de 42 de ani a fost rănit în zona gâtului și a fost transportat cu ambulanța la spitalul județean din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente și continuă cercetările.

Tânărul de 24 de ani respinge acuzațiile și povestește că totul ar fi început din cauza bărbatului rănit, iar el doar a încercat să potolească spiritele, dar în zadar.

injp6Suspect: „M-a lovit, l-am lovit și eu.”
Reporter: „De la ce a pornit scandalul?”
Suspect: „El, de la băutură, a sărit la mine, mi-a dat cu pumnul, a sărit să mă taie, de fapt m-a tăiat cu paharul, i-am făcut vânt și a căzut pe mese.”

cazdScandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din local. Imaginile au ajuns la anchetatori, care continuă cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial