3 mai 2024
CURSĂ INFERNALĂ! Video: 8 elevi au trecut prin momente de spaimă, lângă Odobeşti! Microbuzul care îi ducea acasă s-a izbit de un cap de pod!

CURSĂ INFERNALĂ! Video: 8 elevi au trecut prin momente de spaimă, lângă Odobeşti! Microbuzul care îi ducea acasă s-a izbit de un cap de pod!

S-au derulat scene sinistre, in aceasta dupa-amiaza, pentru opt elevi din Odobesti care se intorceau cu microbuzul de la scoala.

Soferul sustine ca a vrut sa evite un alt automobilist care intrase in depasire, n-a mai reusit sa redreseze volanul si a intrat direct intr-un cap de pod.

In urma impactului, pasagerii s-au prabusit unii peste ceilati, iar unii dintre ei au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Parintii copiilor au alergat cuprinsi de panica la spital.

“Ce te doare, in piept ? Numai mama sa nu fii !Am vazut acolo, in sant, maxi taxi-ul statea intr-o parte!”, plangea una dintre mame.

“Nu se poate asa ceva, nu se poate! Dumnezeu stie cum ma chinui sa trimit copilul asta la scoala”, se vaita o alta femeie.

Fiul acestei femei se afla in microbuzul care venea de la Titu si se indrepta spre localitatea Odobesti.

Pe un drum judetean soferul a pierdut insa controlul volanului si s-a dus direct in sant.

Imediat dupa impact martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanta.

9 dintre cei 15 pasageri-opt copii si un adult-au ajuns la spital. Andreea statea pe locurile din fata si a vazut totul.

“A intrat in depasire si cred ca i-a iesit ceva din fata, toti eram pe jos, unii erau pe sub scaune, au cazut barile, ne-am lovit. Ne-am speriat, mirosea foarte rau a mototina, am zis sa nu ia foc.”

“M-am izbit de scaun, nu mai imi aduc nimic aminte… M-am trezit lovit”, isi amintea Ovidiu.

Cei opt adolescenti raniti, cinci fete si trei baieti cu varste cuprise intre 15 si 17 ani, s-au lovit la picioare si la coaste.

O alta pasagera, de 50 de ani, a avut si ea de suferit.

“M-am lovit la fata si piciorul…”

Soferul microbuzului, un tanar de 23 de ani, povesteste ca nu circula cu viteza mare si ca nu este de vina pentru producerea accidentului.

“Ce, eu am vrut sa se intample?! Am incercat sa depasesc si n-am mai putut sa evit si am intrat in sant…”, ne-a spus Marius Zintez.

Parintii elevilor raniti au venit intr-un suflet la spital dupa ce au aflat de accident.

“Da se poate?! Incarca maxi taxi la epuizare! Unde trebuie sa fac eu reclamatie ca nu se mai poate ?”

“Am zis ca o fi murit! Cine stie cum e … si asa e lovita rau…”

Din fericire, nici unul dintre pasageri nu a suferit rani grave. Politistii au deschis dosar penal pe numele soferului pentru vatamare corporala din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial