2 mai 2024

PSD Dâmboviţa: “Cristian Stan nu e bun, pentru că nu face jocurile unora”

cristis„Am văzut în ultima vreme diverse opinii, care mai de care mai vehemente în a-şi pune spune punctul de vedere despre ce rău a făcut Cristi Stan de când a venit la Primăria Târgovişte…

Toată lumea spune de ce s-a făcut împrumut de 65 milioane lei pentru contractul de la centura municipiului, dar eu vă spun că, dacă nu se aproba acest împrumut să finalizăm centura, ar fi existat riscul să dăm înapoi 200 de miliarde lei vechi.

Nu ştiu de ce unii colegi consilieri din PNL sunt atât de vehemenţi şi solicită demisia lui Cristian Stan, iar în 2011 erau atât de tăcuţi când Unitatea de implementare solicita rezilierea contractului, iar rezilierea acestuia s-a făcut abia după ce Unitatea de implementare şi-a dat demisia, cu 7 zile înainte de termenul de finalizare a contractului. Centura Târgoviştei ar fi însemnat cel mai mare proiect care ar fi putut să fie gata în anul 2012.

Toată lumea spune că am nenorocit Târgoviştea prin împrumutul pe care îl facem pentru finalizarea centurii. Am scos documente privind gradul de îndatorare a Primăriei din 2012 până în 2026.

La ora actuală, gradul de îndatorare a Primăriei este 8,63%, iar cu acest împrumut pentru centură, va fi de 18,29% dintr-un maxim permis de lege de 30% din venituri proprii, iar treptat scade până la 6,74%, în 2026.

De ce trebuie să plece Cristian Stan? Pentru că a încheiat contracte în favoarea administraţiei şi nu în favoarea antreprenorilor!?

Pentru că în 11 luni a atras 50% din banii pe care a reuşit să-i atragă în 5 ani administraţiile trecute!?

Pentru că a făcut plângere penală constructorului că nu a finalizat şoseaua de centură!? Cristian Stan este cel care a pus primăria pe roţi…

Cristian Stan nu e bun, pentru că nu face jocurile unora, de-asta nu este bun…”, a declarat Cătălin Rădulescu, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa şi consilier local municipal PSD.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial