19 aprilie 2024

Ţuţuianu, despre posibilii parteneri de la UNPR – “Unii sunt vinovaţi de fapte de evaziune fiscală, alţii sunt vinovaţi de fapte de corupţie, iar alţii sunt cunoscuţi ca având strânse legături cu lumea interlopă”

www.mariusbuga.ro_images_atutuianu1„Legat de prietenii mei de la UNPR, din raţiuni care ţin de relaţiile foarte bune pe care le-am avut şi le am cu conducerea centrală a partidului, m-am ferit mereu să categorisesc într-un anumit fel o serie de personaje locale. Pot să înţeleg că încearcă să se bage în seamă pentru a se vedea la televizor, dar din partea mea vor avea numai dezamăgiri.

Trebuie spus că nu PSD a căutat vreodată pe cineva pentru alianţă, ci întotdeauna lucrurile au stat invers. Nu PSD are nevoie de alianţă electorală, cu atât mai puţin la Dâmboviţa.

Nu o să mă hazardez în afirmaţii, aşa cum fac indivizii de la UNPR, dar îi asigur pe toţi că PSD va câştiga detaşat alegerile locale în Dâmboviţa, restul este joacă de copii şi afirmaţii care ne arată frustrări profunde pe care le au unii oameni incapabili să înţeleagă contextul politic şi administrativ în care se mişcă.

Adaug faptul că la Bucureşti discuţiile politice între Dragnea (n.n. Liviu Dragnea, liderul PSD) şi Oprea (n.n. Gabriel Oprea, liderul UNPR) continuă, pe tema unei alianţe la nivel naţional şi le spun domnilor de la UNPR că în luna ianuarie s-ar putea să ne bată la uşă şi o să-i întreb cum se pot uita în ochii mei.

Şi o să-i întreb şi cum vor face faţă unii dintre ei criteriilor de integritate pe care le avem în Cod, că acest Cod de conduită se aplică la PSD, dar se va aplica şi la aliaţii noştri şi unii sunt vinovaţi de fapte de evaziune fiscală, alţii sunt vinovaţi de fapte de corupţie, iar alţii sunt cunoscuţi ca având strânse legături cu lumea interlopă”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial