13 aprilie 2024
Probleme pe şoselele din Dâmboviţa

Probleme pe şoselele din Dâmboviţa

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul județean 702E, în localitatea Gherghițești, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Argeș.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, din Postârnacu, cu privire la faptul că o persoană care conduce un tractor i-a lovit gardul.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul tractorului, respectiv un bărbat de 29 de ani, care ar fi condus tractorul fără a deține permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tractorul nu este înregistrat/înmatriculat în circulație.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial