28 aprilie 2024
PĂRINŢI DE COŞMAR! Şapte copii sunt prinşi în războiul dintre mama şi tatăl lor! Bărbatul i-a spart capul cu bolovanul fiului său!

PĂRINŢI DE COŞMAR! Şapte copii sunt prinşi în războiul dintre mama şi tatăl lor! Bărbatul i-a spart capul cu bolovanul fiului său!

Sapte copii din comuna Visina sunt prinsi in razboiul parintilor! Ori de cate ori mama si tatal lor consuma alcool, se lasa cu scandal si batai, povestesc vecinii. Iar certurile se tin lant in familia cu pricina, marturisesc si autoritatile. Dupa ultimul scandal intre soti, baiatul cel mare, de 16 ani, a ajuns la spital cu o rana la cap. Tatal lui a vrut sa o loveasca pe sotia sa cu un bolovan in cap, femeia s-a ferit si piatra l-a nimerit pe baiat. Asa nu se mai poate, spun asistentii sociali, care sunt decisi sa ceara preluarea tuturor copiilor in regim de urgenta. Vecinii spun ca nu e zi de la Dumnezeu sa nu auda cum cei doi soti se iau la harta. Le e teama sa intervina in familia lor, dar li se rupe sufletul cand se gandesc cat de chinuiti sunt cei sapte copii, cu varste intre 5 si 16 ani. Tatal copiilor munceste la Bucuresti, in constructii. Mama lor este casnica, dar pleaca des de acasa si isi lasa copiii nesupravegheati. Asa i-au gasit si primarul comunei si asistentul sociali veniti sa vada ce s-a intamplat dupa ultimul scandal. Asistentii sociali cred ca sunt sanse mari ca parintii sa fie decazuti din drepturi. Cazul a intrat si in atentia politistilor. Oamenii legii spun ca i-au amendat in repetate randuri pe cei doi soti pentru ca au tulburat ordinea si linistea publica.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial