27 aprilie 2024

Ce necaz a dat peste o femeie din Târgoviște după ce a fost oprită pe stradă de “nora” regelui Cioabă!

inseMare atenţie în cine aveţi încredere. O femeie de 79 de ani din Târgovişte a rămas fără toate bijuteriile din aur în miezul zilei, în plină stradă.

O necunoscută, căutată acum de poliţişti, a păcălit-o şi i-a furat toate podoabele pe care le purta – verighetă, cerceii şi un lanţ, în valoare de câteva mii de lei.

inse4Femeia în vârstă de 79 de ani a fost abordată de o necunoscută ziua în amiaza mare, când mergea la piaţă.

Păgubita le-a spus poliţiştilor că a fost abordată pe stradă de necunoscută care a pretins că este nora regelui Cioabă. I-a spus că acesta ar fi grav bolnav, iar dacă se va ruga pentru sănătatea lui atunci îi va oferi mai multe bijuterii. În schimb i-a cerut să îi dea tot aurul pe care îl avea asupra ei.

inse1Georgeta Fâșie, păgubită: “Mi-a luat lănțicul, mi-a luat cerceii, mi-a luat verigheta, nu ştiu ce mi-a făcut, cu mâna… nu ştiu, că nu mi-am mai dat seama, nu am mai ştiut unde sunt.. Când îmi revin, fata nu mai era, fugise şi am început să strig.”

Vecinii au rămas uluiţi când au auzit la ce tertipuri a recurs escroaca.

“A fost o doamnă care era gravidă, i-a pus mâna la gură, a căzut jos, i-ar fi luat aurul de la mână, din urechi, asta a spus.”

inse2Bătrâna spune că valoarea pagubei se ridică la aproximativ 5 mii de lei. Când şi-a revenit, femeia a depus plângere, iar poliţiştii încearcă să-i dea de urmă suspectei.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial