25 aprilie 2024
Primele imagini şi declaraţii de la carambolul de pe DN 71, la ieşirea din Aninoasa!

Primele imagini şi declaraţii de la carambolul de pe DN 71, la ieşirea din Aninoasa!

cara1Carambol pe Drumul Naţional 71, care leagă Târgovişte de Sinaia.

cara4Cinci maşini au fost avariate după ce un şofer neatent a lovit autoturismele din faţa sa, oprite pentru a da prioritate unui vehicul. O femeie a fost rănită şi a avut nevoie de ingrijri medicale.

cara3Totul s-a petrecut la ieşire din localitatea Aninoasa, pe Drumul Naţional 71. Şoferii implicaţi în carambol povestesc că primul autoturism a vrut să vireze stânga, iar în câteva secunde s-a produs accidentul.

cara5Șofer maşină avariată: “Am fost prima maşină, făceam stânga, eram pe loc. A venit din spate altul şi m-a lovit. A oprit, al treilea a oprit, al patrulea a venit şi ne-a lovit. Şi a intrat pe constrasens şi a lovit şi camioneta din faţă, l-a aruncat în cea din față”

Şoferul ultimei maşini susţine că nu a mai reuşit să frâneze la timp, a intrat pe contrasens, unde a lovit un microbuz de marfă.

cara7Șofer maşină avariată: “Am auzit impactul, am frânat, n-am reuşit să evit în totalitate, am lovit cu partea dreaptă pe cea din faţă, în stânga, am intrat şi pe contrasens încercând să evite”

caraȘoferul microbuzului de marfă: “Eu veneam din sens opus, dânsul a intrat lateral în mine. Nu a mai putut evita.”

În urma accidentului, o femeie de 60 de ani a suferit răni la cap.

cara2Una dintre pasagere a fost rănită şi transportată cu ambulanţa la spitalul din Târgovişte. Din fericire, spun medicii, este în afara primejdiei. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial