30 aprilie 2024
Bărbat în stare gravă după ce a aruncat o substanţă necunoscută în sobă

Bărbat în stare gravă după ce a aruncat o substanţă necunoscută în sobă

arsv4Un bărbat de 76 de ani din satul Ogrea, comuna Valea Lungă, a ajuns miercuri seara în stare gravă la spital, după ce a suferit arsuri pe jumătate din corp.

arsv1Un incendiu care a pornit în locuinţa sa a fost cât pe ce să-i curme viaţa. Omul le-a spus salvatorilor că ar fi aruncat o sticlă cu o substanţă necunoscută în sobă, iar în acel moment a avut loc o explozie urmată de flăcări violente.

Bătrânul este văduv de trei ani şi locuieşte împreună cu cei doi fii ai săi.

Farsv2iul cel mare era la serviciu, iar cel mai mic muncea în grădină, miercuri seara, când omul pregătea focul în soba.

arsv3Viorel Dragomir-fiul victimei: “A buşit soba, i-a buşit în faţă, a bușit şi televizorul după aia. Au ars hainele de pe el”.

arsvUn vecin a fost cel care a sunat speriat la 112 şi a cerut ajutor. Între timp, oamenii au sărit cu găleţile şi au reuşit să stingă incendiul până la sosirea pompierilor.

Echipajul ambulanței i-a acordat bătrânului primul ajutor, iar mai apoi l-a dus de urgenţă la spitalul Judeţean din Târgovişte.

arsv6Anamaria Mănoiu-asistent medical Ambulanţa Moreni: “Am fost solicitaţi prin 112 la un pacient în vârstă de 76 de ani, care prezenta arsuri de gradul doi şi trei, pe o suprafaţă de 50 la sută din suprafaţa corpului.”

arsv5Din cauză că starea bărbatului este extrem de delicată, medicii din Târgovişte au decis să-l transfere la o clinică din Capitală.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial