26 mai 2024
Primarul Stan a ajuns din nou pe stadion: “Foarte curând echipa noastră va juca la umbra Turnului Chindiei!”

Primarul Stan a ajuns din nou pe stadion: “Foarte curând echipa noastră va juca la umbra Turnului Chindiei!”

“Am prezentat pe larg, din nou, într-o conferință de presă la fața locului, proiectul de reconstrucție a stadionului “Eugen Popescu” și principalele evoluții de la ultima conferință presă și până acum!

✅ Ca stadiu de execuție, la tribuna veche, s-au montat toate scaunele, s-au montat balustradele, s-a finalizat gardul, s-au zugrăvit toate camerele, s-au montat prizele, întrerupătoarele și corpurile de iluminat, s-au montat toate chiuvetele și vasele de toaletă, s-au montat camerele de luat vederi și toți senzorii antiincendiu, s-au montat porțile cu turnicheți, s-a realizat gardul despărțitor pentru tribuna oaspeților.

✅ La tribuna nouă, s-a montat peretele exterior din panouri sandwich de la etajul 1, s-au montat toate gradenele, cu excepția celor de la tribuna oficială, s-a dat aplicat chitul de etanșare între gradene, s-au tencuit toate camerele de la parter, s-au montat ușile și ferestrele în mare măsură, camera centralei s-a finalizat (tencuit, zugrăvit, tavan fals și gresie), mai trebuie montată doar centrala termică, s-a terminat casa liftului, izolarea cu polistiren este aproape finalizată, a inceput montarea tavanului casetat de la parter și de la etajul 1, s-au realizat instalațiile sanitare de la parter și de la etaj, de la toaletele spectatorilor. Tot la această tribună, până la finalul săptămânii viitoare, cu excepția zonei tribunei oficiale, va fi aplicată și hidroizolația, etapa imediat premergătoare montării scaunelor și va începe și aplicarea vopselei structurate.

✅ S-au montat platformele pentru transmisia tv din spatele porților și se lucrează la băncile de rezervă.

✅ În privința primului meci pe noua arenă, reiterez faptul ca finalul acestei toamne reprezintă un termen realist de finalizare a lucrărilor și facem toate eforturile ca debutul pe stadionul modernizat să se producă cu FCSB, pe 9 decembrie, acesta fiind primul meci de pe teren propriu din luna decembrie.

✅ Și DA, dincolo de alte comentarii, cred că acum este evident pentru toată lumea că foarte curând echipa noastră va juca la umbra Turnului Chindiei!

✅ P.S. Mult succes noii echipe tehnice a Chindiei în misiunea, deloc ușoară, de a readuce încrederea și speranța la Târgoviște!”, a spus Daniel Stan, primarul mun. Târgovişte.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial