26 aprilie 2024
Pucioasa – Lucrările de la staţia de epurare, la final!

Pucioasa – Lucrările de la staţia de epurare, la final!

pucsepMircea Constantin, directorul CATD: „La nivelul POS Mediu 1, în județul Dâmbovița, au fost investiți peste 125 milioane de euro, în care sunt cuprinse mai multe obiective de investiții, printre care și această stație de epurare aferentă orașului Pucioasa și a unităților administrativ teritoriale arondate.

Obiectivul face parte dintr-un proiect mai mare care cuprinde și orașul Fieni, atât pentru partea de stații de epurare, cât și de captare a apelor.

Este unul dintre cele mai moderne obiective de investiții de acest gen din zonă”.

Dănuţ Bădău, primarul oraşului Pucioasa: „Noua stație de epurare a orașului reprezintă o parte din proiectele ce se desfășoară la nivelul localității noastre cu privire la sistemul de alimentare cu apă și de canalizare.

Finalizarea stației de epurare reprezintă un corolar al întregii activități. Evident, ne bucurăm pentru faptul că ea va prelua apele menajere din Pucioasa și probabil și din unele unități administrativ teritoriale limitrofe orașului.

În acest fel asigurăm o continuitate corectă a acestui sistem de canalizare. Mulțumesc tuturor factorilor implicați, într-adevăr s-a dat o mare atenție construirii acestui obiectiv de o importanță deosebită pentru oraș, dar îndeosebi pentru calitatea mediului în ansamblu.

Sper, împreună cu Compania de Apă, să știm să întreținem, să păstrăm acest obiectiv în stare de funcționare, de eficiență și eficacitate, în sensul de a nu avea costuri suplimentare în rezolvarea acestor probleme de epurare”

pucs1Adrian Țuțuianu, președintele CJD: „Dacă în luna mai 2013, când s-a făcut o schimbare la conducerea Companiei de Apă, implementarea proiectului era undeva sub 15%, astăzi avem certitudinea că vom finaliza până la sfârșitul anului toate proiectele începute.

Este vorba de 10 contracte în orașele: Fieni, Pucioasa, Târgoviște, Moreni, Titu și Găești.

Avem un semn de întrebare cu privire la finalizarea până la sfârșitul anului a stației de epurare din municipiul Moreni, din cauza unor situații generate de insolvența liderului de asociere.

Evenimentul ne arată că la Compania de Apă se fac foarte multe lucruri bune, dincolo de problemele pe care le-am constatat în ultima perioadă.

Felicit pe toți cei care au lucrat la proiect, dar analizele noastre vor continua…”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial