2 mai 2024
Primarul Dănuţ Bădău DĂ CĂRŢILE PE FAŢĂ! Merita să fie pus la zid de conducerea judeţeană a PNL?

Primarul Dănuţ Bădău DĂ CĂRŢILE PE FAŢĂ! Merita să fie pus la zid de conducerea judeţeană a PNL?

„La Pucioasa am desfăşurat o activitate politică şi administrativă încununată de succes. Vorbesc de realizări chiar începând din anul 2003.

În anul 2004 am fost foarte aproape să devin primar al oraşului, dar am intrat în Consiliul local cu 5 consilieri, ceea ce a fost o realizare politică deosebită, pentru că ulterior am avut în permanenţă consilieri şi am reuşit să ne punem în practică punctele de vedere în forul deliberativ.

În 2008 am obţinut funcţia de primar şi am intrat şi cu 5 consilieri, astfel că pentru prima dată în judeţ am avut un primar liberal. În anul 2012 am obţinut din nou funcţia de primar şi 4 consilieri locali.

În Conferinţa Judeţeană de alegeri am fost ales vicepreşedinte PNL cu cel mai mare număr de voturi. Sunt unul dintre cei mai vizibili membri ai PNL care susţine în permanenţă valorile liberale şi mă străduiesc să pun în practică principiile liberale, Statutul, Strategia partidului.

Organizaţia Pucioasa a crescut numeric în permanenţă, ajungând la 270 de membri. În calitate de primar PNL, am avut o activitate administrativă laborioasă, am realizat investiţii din veniturile proprii ale oraşului, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la venirea mea în primărie.

Am elaborat proiecte, am obţinut finanţări europene, astfel că avem în derulare proiecte pentru realizarea sistemului de apă, canalizare, staţie de epurare, asfaltare şi modernizare drumuri, dar şi proiecte de modernizarea şcolilor, siguranţă şi ordine publică.

Toate aceste proiecte vor fi finalizate în 2014 şi în acest fel se va concretiza toată munca liberalilor de la Pucioasa. Toate aceste activităţi nu fac altceva decât să crească încrederea oamenilor în PNL.

În relaţia cu partidul ne-am achitat de obligaţiile financiare la nivelul judeţului şi chiar şi atunci când organizaţia judeţeană nu încasa cotizaţii, noi am plătit în mod permanent şi am fost la zi cu plata cotizaţiei şi a celorlalte contribuţii.

Cred că am fost un sprijin serios pentru Biroul Politic Teritorial Judeţean”,a declarat Dănuţ Bădău, primarul din Pucioasa, citat de un cotidian local.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial