19 aprilie 2024

PNL Dâmboviţa renunţă la conducerile organizaţiilor din Târgovişte, Moreni, Pietroşiţa şi Pucheni

PNL1„Acest demers se întemeiază pe lipsa de eficienţă a acestor Birouri Locale de la data alegerilor, undeva din zona lunii aprilie şi până în septembrie. Nu facem altceva decât să încercăm să asigurăm un management mai eficient la nivelul acestor Organizaţii şi să propunem în cel mai scurt timp cu putinţă organizarea de alegeri în cele patru Organizaţii locale pe care le-am pomenit mai devreme.

Toţi cei patru preşedinţi interimari au obligaţia ca în decurs de 14 zile să vină în faţa Biroului Politic Judeţean cu propunere pentru Birouri Locale interimare. La şedinţă au participat 22 de membri din Biroul Politic Judeţean, la votul dat pentru Biroul Politic Târgovi şte a fost prezent şi dl senator Iancu Caracota, care după ce şi-a exprimat votul, a părăsit sala.

Pentru Biroul Politic Municipal Târgovişte au fost exprimate 22 de voturi, din care 18 pentru dizolvarea Biroului, 3 abţineri şi un vot împotrivă, cel al senatorului Iancu Caracota. (…) Ştim cu toţii că Târgovişte a fost în mare sărbătoare, am considerat potrivit ca Biroul Politic Municipal PNL Târgovişte să fie prezent prin acţiuni în viaţa Cetăţii.

Imaginea PNL în aceste zile a lipsit cu desăvârşire, nu am participat la niciun fel de eveniment, nu a existat niciun fel de material prezentat la nivelul Biroului Politic Judeţean privind organizarea de acţiuni la care noi, liderii PNL, să luăm parte. În al doilea rând, am constatat că la nivelul Organizaţiei PNL Târgovişte, la nivelul Organizaţiei PNL Moreni, nu există niciun fel de manifestare în spaţiul public legată de activitatea curentă pe care o desfăşoară, pentru a ne adresa electoratului nostru şi pentru a arăta foarte limpede că reprezentăm Partidul Naţional Liberal în spaţiul public.

Nu în ultimul rând, nu este tocmai ok nici modul în care arată sediul Organizaţiei PNL Târgovişte. Este şi acesta un considerent pentru care am hotărât că este nevoie de un alt management în fruntea acestor Organizaţii. Încercăm să devenim cât mai eficienţi, cât mai credibili şi cred că putem face acest lucru cu oameni de o altă ţinută, de un alt calibru.

Legat de Organizaţia PNL Pucheni, doresc să vă informez că nu am mai putut accepta ideea că parte din membrii Biroului Politic Local sunt într-o atitudine de o totală ostilitate faţă de primarul PNL din această localitate”, a declarat secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial