26 octombrie 2021
Primarul din Târgoviște, supărat foc! ”Suntem plini de sloganuri, dar când vine vorba de atitudine…e ce vedeți în poze!”

Primarul din Târgoviște, supărat foc! ”Suntem plini de sloganuri, dar când vine vorba de atitudine…e ce vedeți în poze!”

”Nu pot, efectiv, să înțeleg resortul care determină pe cineva să facă așa ceva. Pur și simplu, mintea mea respinge ideea că un individ care respiră același aer cu noi, care merge pe aceleași străzi și în aceleași parcuri, care trăiește în aceeași comunitate …. se comportă ca un golan, fără ca nimeni să-i fi greșit cu nimic.

Suntem plini de sloganuri (unii dintre noi), „vrem o țară ca afară”, etc etc etc. Dar când vine vorba de atitudine…e ce vedeți în poze.

Sunt foarte mâhnit și nu vreau să las lucrurile astea să treacă nepedepsite.

⛔ În ultimele 2 zile au fost aplicate aproximativ 30 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân.

Nu voi permite ca tot ceea ce am construit împreuna sa devină bătaia de joc a unor iresponsabili”, și-a vărsat supărarea primarul mun.Targoviste, Daniel Stan.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial