4 mai 2024

Purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa, ATAC DUR la Adrian Ţuţuianu: “Compar “prostia” cu mirosul bălegarului din Micloşani”

www.mariusbuga.ro_images_plaiasu2“A ridicat vocea ” Micul Ponta “…….
de Gabriel Plaiasu
O lunga perioada de timp am încercat sa ma abtin sa personalizez o disputa la distanta cu dl Adrian Tutuianu. Nu am facut acest lucru dintr-o sumedenie de motive. Unele dintre ele favorabile Domniei Sale, altele extrem de favorabile mie.
Din nefericire pentru ambele părți, iată-ne ajunsi astăzi in ipostaza de “comentatori” la distanta, multumita aprecierilor deplasate pe care le-a facut.
Nefericirea mea pleaca din prea… mult bun-simtul aratat pentru un om gata sa se lepede de omenie precum de o camasa recent folosită si suficient încărcată de transpiratia unei zile pline.
Nefericirea lui pleaca din impotenta comunicării intre oameni, din relaxarea atat de dorita de tot mai multi pe o scena politica “oparita” de inaintasii Domniei-Sale: Viorel Hrebenciuc sau Mitrea si pe care este incapabil sa o abordeze pentru ca rautatea interioară il domina fundamental.
Am realizat aceasta introducere făcută cu patima in ceea ce-l privește pe dl Adrian Tutuianu, o patima echilibrata si manata de discernamant dupa un atac extrem de dur la adresa mea, facut in cursul zilei de ieri.
Se duce o lupta extraordinara in sufletul meu.
Sa ma cobor….., sa pornesc un atac oximoronic la adresa Domniei-Sale sau sa ma abtin si sa dau o replica la inaltimea pretentiilor mele. In fond si la urma-urmei, dl Adrian Tutuianu este liderul PSD Dâmbovița. El este tot ceea ce a mai rămas din PSD in Dâmbovița. Este cureaua de transmisie intre generația de tineri crescută de Ion Stan începând din 1998 si meniti sa conducă stânga in Dâmbovița cu mana de fier.
Dupa o clipa de ratacire prin APR alaturi de multă lume buna de prin Târgoviște, a venit alaturi de dl Ion Stan si s-a afirmat cand in anul 2000 l-a așezat pe dl Iulian Furcoiu in scaunul de Primar al orașului.
Astăzi, in jurul lui are doua categorii de oameni care-l slujesc. Vechi comuniști, cu maxima notorietate si trecuți pe la “Stefan Gheorghiu” si oameni obedienti lui, bagati in PSD Dâmbovița gata sa-l slujeasca. MULTI maraie pe la colturi, dar disciplina PSD ii face tăcuti si lipsiti total de personalitate ( vezi cazul Alexandru Oprea ajuns peste noapte Secretar General in loc de Presedinte Executiv pentru ca acela era locul dlui Florin Grad. Desi, dupa prestatie, dl Alexandru Oprea este de departe nr.2 in PSD).
Domnule Adrian Tutuianu,
As fi putut sa:
1) reactionez obraznic la afirmatiile deplasate făcute la adresa colegului meu, dl Deputat Iulian Vladu pe care l-ati jignit incompatibil cu funcția pe care o ocupati……vremelnic. Puteam sa am virulente opinii in care sa compar “prostia” cu mirosul balegarului din Miclosani;
2)
Va urma”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial