24 aprilie 2024

Ţuţuianu: “Alegerea preşedintelui din rândul consilierilor judeţeni, O GREŞEALĂ!”

tutu2015„Cred că este o greşeală decizia. Nu o spun din poziţia unuia care ţine neapărat să continue la Consiliul Judeţean.

Parlamentul este autoritate legiuitoare, poate stabili modalitatea de alegere, dar eu vreau să aduc aminte de anul 1996, când s-au făcut negocierile pentru realizarea unei majorităţi în Consiliul Judeţean, s-a discutat de garsoniere, de apartamente, era un partid care se chema PUNR.

Cine ştie perioada aceea îşi aduce aminte că majorităţile s-au făcut dificil, au însemnat totdeauna compromisuri, unele dincolo de limita legii.

Al treilea lucru care trebuie spus foarte clar: preşedinţii aleşi dintre consilieri vor genera o instabilitate permanentă, o negociere şi un compromis continuu pentru menţinerea majorităţii pentru că altfel ne putem trezi ca la jumătatea mandatului să se schimbe preşedintele.

Dacă ţinem cont de ceea ce s-a întâmplat după destrămarea USL-ului, probabil că astăzi aş fi stat de jumătate de an sau un an numai de meciuri legate de schimbarea mea”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial