26 aprilie 2024
“UNII DINTRE EI AU DEPĂŞIT ORICE LIMITĂ!” Prefectul Emilian Rusu a pus tunurile pe dascălii şi pădurarii AGENŢI ELECTORALI!

“UNII DINTRE EI AU DEPĂŞIT ORICE LIMITĂ!” Prefectul Emilian Rusu a pus tunurile pe dascălii şi pădurarii AGENŢI ELECTORALI!

“Am spus că voi avea toleranţă zero faţă de agenţii electorali care susţin anumite partide politice sau candidaţi la funcţiile alese. Vreau să vă informez, că poate dvs nu sunteţi informat, că 101 dintre colegii dvs fac acest lucru.

Şi aş vrea să ştiu câţi dintre ei sunt în concediu de odihnă, pentru câţi dintre ei cunoaşteţi această situaţie, pentru că din punctul meu de vedere au pierdut legătura şi cu catedra şi cu calitatea serviciilor de învăţământ făcând aceste activităţi, unii dintre ei chiar în timpul programului.

Mesajul meu către dânşii este să se întoarcă la catedră, la elevi, la procesul de învăţământ şi să lase activitatea de vector electoral. Dacă se mai întâmplă aşa ceva fac conferinţă de presă şi îi citez pe toţi.

Acelaşi lucru îl am de spus şi cu privire la Direcţia silvică. Pădurarii au pierdut legătura cu pădurea, cu activitatea pe care o au. Un număr de 61. Unii dintre ei au depăşit orice limită, credeţi-mă”, i-a transim prefectul Emilian Rusu, în cadrul ulimului Colegiu prefectural, inspectorului şcolar general al IŞJ Dâmboviţa.

Prof. Ion Sorin, demis ieri de la şefia Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, a declarat că 101 persoane din 6000 de cadre didactice din judeţ reprezintă un procent foarte mic.

Acesta a mai spus că nu este implicat în activităţi politice şi că le-a cerut directorilor să se abţină să nu se implice în asemenea situaţii în timpul orelor de curs.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial