2 mai 2024
VIDEO! Dispariţie misterioasă la Moreni! Rudele unei femei, de 39 de ani, sunt disperate!

VIDEO! Dispariţie misterioasă la Moreni! Rudele unei femei, de 39 de ani, sunt disperate!

madalina1Disparitie misterioasa, in Moreni. O femeie de 39 de ani a plecat in urma cu doua saptamani de acasa si de atunci apropiatii nu mai stiu nimic de ea.

Le-a spus ca merge la Bucuresti sa isi caute fetita pe care a adus-o pe lume acum 9 ani si care a murit la nastere, dupa cum i-au spus medicii. Dar, femeia – convinsa ca fiica ei a supravietuit – vrea sa o gaseasca. Problema e ca nu a mai dat niciun semn de viata.

Madalina Harapu nu a putut trece peste necazul de acum 9 ani, spun rudele. Desi medicii au anuntat-o ca fetita a murit la nastere, ea era convinsa ca traieste.

Mircea Dutan, tatal femeii: “Ea tot imi spunea de copil, ca a nascut acum 9 ani o fetita si ca i-ar fi vandut-o cei de la maternitate. Era innebunita… Am stat a doua zi, a treia zi… N-a mai dat niciun semn de viata… Sa nu fie moarta… Sunt 11 zile de cand a disparut, nu stim ce sa mai facem.”

Pe 14 ianuarie, a pornit spre Bucuresti, hotarata sa afle adevarul despre copilul ei. Le-a spus si vecinilor ca e sigura ca fetita nu a murit si ca cineva i-a facut rau.

“Era foarte suparata si spunea ca trebuie sa isi gaseasca copilul. Ca ea simte ca fetita ei traieste si e mare”, povesteste o vecina.

Madalina mai are o fata de 16 ani. Rudele sunt ingrijorate si i-au anuntat disparitia.

Politistii au primit informatii ca femeia s-ar putea afla la un spital din Capitala, insa verifica si alte piste. Orice indiciu le-ar fi de folos ca sa o gaseasca pe Madalina.

Madalina Harapu are 1,65 metri inaltime, aproximativ 70 de kilograme, parul negru si ochii albastri. Cine o vede sau poate da relatii despre ea este rugat sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata unitate de politie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial