7 mai 2024

Ponta, la Târgovişte – “Ţuţuianu este unul dintre preşedinţii de Consilii Judeţene care intra pe uşă, îl dădeai afară, intra pe fereastră, intra cu proiecte cât mai multe pentru Dâmboviţa”

pont„Ceea ce mă preocupă şi ceea ce fac cu mare plăcere este efortul alături de colegii mei din conducerea centrală a PSD de a-i sprijini în mod clar şi cu tot ceea ce putem noi pe candidaţii noştri la alegerile locale. Am venit la Târgovişte şi pentru evenimentul de la Universitate, dar şi ca să spun foarte clar că eu sunt convins, din toate informaţiile pe care le am, din discuţiile pe care le-am avut cu oameni din judeţul Dâmboviţa şi din municipiul Târgovişte, că PSD merită să câştige încă un vot de încredere în alegerile din 5 iunie, că avem candidaţi foarte buni, aşa cum avem şi parlamentari foarte buni.

Cel puţin dl Ţuţuianu este unul dintre preşedinţii de Consilii Judeţene care intra pe uşă, îl dădeai afară, intra pe fereastră, intra cu proiecte cât mai multe pentru Dâmboviţa. Pe primarul interimar îl cunosc de mai puţin timp, dar ştiu că de când şi-a asumat funcţia şi-a făcut foarte bine treaba şi cred că va fi un primar foarte bun.

Alături de parlamentari încercăm să continuăm lucrurile bune făcute în 2012-2015. În mod special vreau să felicit autorităţile locale pentru că acum, având un program mai relaxat decât înainte, am avut ocazia să mă întâlnesc în Turcia cu directorul general al companiei KOC Arcelik, care mi-a confirmat, pe de-o parte, că investiţia pe care au dezvoltat-o în timpul mandatului nostru la Găeşti o consideră foarte profitabilă şi sunt mulţumiţi, dar mai ales mi-a confirmat dorinţa şi hotărârea lor de a investi în continuare în Dâmboviţa, ceea ce cred că până la urmă este cel mai important, pentru că dacă nu ai locuri de muncă, toate celelalte proiecte sunt mai greu de realizat.

Mi-au spus că au avut tot sprijinul autorităţilor locale şi sunt convins că-l vor avea şi în continuare. În rest, nu pot decât să spun că sprijin toţi colegii în măsura timpului, nu o să pot să fiu chiar peste tot, dar dacă o să mai pot, o să mai vin la Târgovişte”, a declarat ieri fostul premier al României şi  ex-preşedinte al PSD, Victor Ponta.

„Mă bucur foarte mult că a fost prezent la Târgovişte dl Victor Ponta, un om pe care cu toţii ni-l dorim să revină în prim-planul politicii naţionale pentru că este un om valoros de care ţara aceasta are nevoie.

Mă bucur şi că s-a subliniat faptul că în trei ani, sub Guvernul Victor Ponta, am reuşit să finalizăm foarte multe obiective de investiţii la Universitatea Valahia, s-a spus oficial că două treimi din banii din ultimii 18 ani au fost daţi Universităţii de Victor Ponta.

Prezenţa lui Victor Ponta la Târgovişte ne onorează, reprezintă pentru noi un suport extraordinar la început de campanie electorală, sperăm să-l avem oaspete cel puţin încă o dată până pe 5 iunie, ziua când se fac socotelile cu alegerile”, a declarat preşedintele CJD şi PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial