28 martie 2024
VISUL…DÂMBOVIŢEAN! O americancă s-a îndrăgostit de Tărtăşeşti! Poliţiştii o obligă să plece acasă!

VISUL…DÂMBOVIŢEAN! O americancă s-a îndrăgostit de Tărtăşeşti! Poliţiştii o obligă să plece acasă!

americancaPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Dâmboviţa, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa – Sectia 12 de Poliţie Rurală Tărtăşesti, au desfăşurat  o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

A fost depistată cu şedere ilegală o femeie din Statele Unite ale Americii. În baza unor informaţii, poliţiştii au identificat-o pe tânăra în vârstă de 22 ani, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul ţării noastre. În urma verificărilor, s-a stabilit că aceasta a intrat în România în baza unui permis de şedere eliberat de către Biroul Imigrări Dâmboviţa, dar la expirarea perioadei legale de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării. Poliţiştii de la Imigrări au emis pe numele ei o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Totodată, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare a de 800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată. Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii şi muncii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

comisar şef de poliţie Simionescu Luciana, Biroul pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa

foto – arhivă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial