1 mai 2024

Şi-a revenit deputatul Cezar Preda? Ce decizie a luat

m-carav-pnl„Am luat în primul rând exemplul la nivel naţional, între Ludovic Orban şi Cristian Buşoi a fost o competiţie destul de dură şi astăzi Cristian Buşoi este vicepreşedinte în Biroul Executiv Naţional.

Ca în orice familie, mai există discuţii, dispute mai dure, mai puţin dure, cu toţii trebuie să revenim la sentimente mai bune şi să dăm dovadă de unitate.

Menirea mea ca preşedinte de partid este să strâng lângă mine toţi membrii de partid indiferent ce poziţie ocupă în această structură.

Dacă astăzi suntem împreună, înseamnă că am făcut paşi importanţi în relaţia noastră care înainte de alegeri a fost foarte bună, a avut o uşoară sincopă, dar astăzi suntem pe drumul cel bun”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

cezar-preda„La mine, când vorbesc de reconciliere nu poate fi vorba decât de un interes, interesul Partidului Naţional Liberal. Eu am avut mai multe discuţii cu domnul preşedinte, nu cred că ne despărţeau prea multe, dar cred că influenţele altora, care ne vroiau mai depărtaţi aşa, au reuşit o perioadă ceea ce şi-au propus.

Eu am venit să ajut, la greu, eu nu am obiective politice pentru 2020, 2024, eu nu am obiective, spre deosebire de el eu sunt mai bătrân, îmi pot permite să ies şi la pensie, dar vreau să ajut.

Avem probleme în municipiu, domnul preşedinte şi-a dublat până la urmă sarcinile ocupându-se şi de Organizaţia Municipală, avem nevoie de soluţii şi la Moreni şi în cele două oraşe pe Nord şi atunci toată lumea trebuie să muncească”, a declarat Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial