18 aprilie 2024
“Din 2013 până astăzi, la Universitatea Valahia, au fost alocate peste 300 de miliarde lei vechi”

“Din 2013 până astăzi, la Universitatea Valahia, au fost alocate peste 300 de miliarde lei vechi”

uvt1„Noile spaţii de învăţământ au fost amenajate şi dotate la cele mai înalte standarde de calitate, cuprinzând, pe o suprafaţă de 8000 de metri pătraţi, două amfiteatre, 18 săli de curs, de seminar şi alte activităţi didactice, şapte laboratoare, un depozit de carte şi o bibliotecă”, a declarant, ieri, Călin Oros, rectorul UVT.

„Avem planuri mari. Începând de luna viitoare, probabil, vom continua lucrările la cel de-al treilea corp C, în care vom avea Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi Facultatea de Ştiinţe Umaniste”, a mai spus Oros.

„Din 2013 până astăzi, la Universitatea Valahia, au fost alocate peste 300 de miliarde lei vechi care au permis finalizarea acestor lucrări”. Mulţumiri au mai fost adresate şi fostului ministru Eugen Teodorovici, pentru că şi în calitate de ministru al Fondurilor Europene şi de ministru al Finanţelor, domnia sa şi-a adus contribuţia substanţială la evenimentul de ieri.

O menţiune specială, de asemenea, pentru Sorin Câmpeanu şi secretarul de stat de la Ministerul Educaţiei, care au sprijinit demersurile noastre. Cred că este momentul să mulţumim cu toţii dlui Florea Oprea, pentru că a avut curajul să pună în aplicare un proiect extrem de ambiţios, de asemenea domnului rector Ion Cucui, fost preşedinte al Senatului universităţii, şi dlui Călin Oros, rector în funcţie al Universităţii.

uvtO menţiune specială pentru Înaltpreasfinţia Sa doctor Nifon Mihăiţă, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei, implicat în activităţile noastre universitare”, a declarat şi preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

„Am depus prin Compania Naţională de Investiţii proiectul unei săli de sport, trebuie să găsim o soluţie de finanţare a parcului de 11 hectare din acest Campus şi cred că trebuie să asigurăm toate condiţiile necesare dezvoltării acestei unităţi de învăţământ academic”, a mai punctat preşedintele CJD.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial