9 mai 2024
VIDEO! Poliţiştii dâmboviţeni, alături de cetăţeni!

VIDEO! Poliţiştii dâmboviţeni, alături de cetăţeni!

politistiManifestări dedicate Zilei Poliției Române

 Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a organizat o serie de acțiuni pentru a marca Ziua Poliție Române.

Activitățile au debutat cu susținerea unui moment de reculegere de către polițiști în memoria colegilor căzuți la datorie .

În parcul central din Găești, polițiștii le-au prezentat cetățenilor mijloacele și modalitățile în care acționează pentru siguranța comunității, precum și informații despre cum pot deveni polițiști.

La Centrul de Analiză și Prevenire a Criminalității a avut loc festivitatea de premiere a participanților la concursurile „POLIŢIA ROMÂNĂ, POLIŢIE EUROPEANĂ” şi „VREAU SĂ FIU POLIŢIST!”.

Muzeul Poliției Române este pentru două zile gazda unei expoziții foto-documentare care surprinde arme albe și de foc confiscate de polițiști de-a lungul timpului.

În perioada 24-25 martie a.c., accesul vizitatorilor la Muzeul Poliției Române a fost gratuit.

caine-polZiua Porților Deschise la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița

În suita manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române s-a înscris și Ziua Porților Deschise.

Astfel, începând cu ora 10:00, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița și subunitățile și-au deschis porțile pentru a fi vizitate.

Cetățenii, cu precădere copiii și tinerii, au avut prilejul de a interacționa cu polițiștii, de a afla din tainele meseriei de polițist și de a cunoaște o serie de tehnici și echipamente din dotare.

Laboratorul criminalistic mobil, echipamentul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale și autospeciala poliției rutiere au fost atracția oaspeților.

Apogeul vizitei l-a reprezentat demonstrația câinilor aflați în dotarea “mascaților”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial