18 mai 2024
Săteni – TÂLHĂRIT în staţia de autobuz!

Săteni – TÂLHĂRIT în staţia de autobuz!

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorul unei tâlhării comise pe raza localităţii Săteni

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Aninoasa au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Doiceşti, cu privire la faptul că acesta a fost victima unei tâlhării.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se afla intr-o staţie de autobuz din localitatea Săteni, a fost deposedat de telefonul mobil, prin acte de violenţă, de către o persoană necunoscută.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat pe numitul I.F., de 34 de ani, din Săteni, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil ce aparţinea părţii vătămate.

Poliţiştii au procedat la reţinerea celui în cauză pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Prejudiciul creat a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii dâmboviţeni în acţiune, pe raza întregului judeţ

Poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat o serie de activităţi preventive şi de constatare a faptelor antisociale, pe raza întregului judeţ.

Astfel, au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14 648 de lei.

Dintre acestea, 52 au fost pentru încălcarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, 7 pentru nerespectarea prevederilor legale privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite şi 7 pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat doi bărbaţi, de 30 şi 61 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, respectiv având permisul de conducere anulat.

Pe numele acestora, a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet. De asemenea, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au procedat la ridicarea în vederea confiscării a peste 1 100 de kilograme de produse cerealiere şi 300 de pâini, pentru care nu s-au putut prezenta documente legale de provenienţă sau transport.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial