8 mai 2024
Poliţiştii dâmboviţeni au plecat la vânătoare de braconieri! Fără succes însă…

Poliţiştii dâmboviţeni au plecat la vânătoare de braconieri! Fără succes însă…

Prevenirea şi combaterea actelor de braconaj cinegetic, o prioritate a poliţiştilor dâmboviţeni !

Poliţiştii dâmboviţeni în colaborare cu reprezentanţii şi paznici de vânătoare din cadrul Agenţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dâmboviţa şi din cadrul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Dunărea 2007 au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de braconaj cinegetic în zona comunelor Pietroşiţa şi Buciumeni.

Cu această ocazie au fost efectuate patrulări în fondurile de vânătoare Brăteiu şi Dealu Frumos în vederea identificării de laţuri şi alte capcane montate în locurile de trecere ale animalelor sălbatice .

De asemenea, poliţiştii au efectuat recomandări cetăţenilor pentru a preveni atacurile animalelor sălbatice şi tentativele de prindere a acestora, în alte condiţii decât cele legale.

Activitatea desfăsurată a vizat şi identificarea limitei fondurilor de vânătoare aparţinând AJVPS Dâmboviţa şi AVP Dunărea 2007, având drept scop prevenirea înregistrării unor acte de braconaj prin intrarea pe un alt fond de vânătoare.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului de mărfuri şi persoane

Poliţiştii rutieri au organizat şi executat o acţiune pe raza judeţului, pe linia verificării legalităţii transportului de mărfuri şi persoane, ocazie cu care au fost oprite în trafic pentru control un număr de 228 de autovehicule.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat un număr de 105 sancţiuni contravenţionale, dintre care 12 pentru nerespectarea prevederilor O.G 37/2007 şi 2 pentru nerespectarea prevederilor H.G. 69/2012.

Totodată, poliţiştii au procedat la sancţionarea a 8 conducători auto pentru exces de viteză.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial