15 mai 2024
Razie pe şoselele din Dâmboviţa – Şoferi cu dosare penale

Razie pe şoselele din Dâmboviţa – Şoferi cu dosare penale

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Pe parcursul acestui weekend, polițiștii de la rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au constatat 10 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii au depistat patru persoane cu vârste cuprinse între 31 și 39 de ani, în timp ce ar fi condus autovehicule pe raza localităților Târgoviște, Moreni, Iedera și Udrești, aflându-se sub influența unor băuturi alcoolice.

Fiind testați cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,41 mg/l și 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Totodată, unul dintre conducătorii auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

De asemenea, un alt bărbat de 29 de ani, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Corbii Mari, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alte două persoane de 18, respectiv 40 de ani, din localitățile Găești și Tărtășești, sunt cercetate de polițiști după ce au fost depistate la volanul unui autoturism, deși nu posedau permis de conducere.

Totodată, un bărbat de 51 de ani, din Picior de Munte, a fost surprins pe raza orașului Găești, în timp ce conducea un autoturism ale cărui plăcuțe cu număr de înmatriculare erau retrase din circulație.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, în fiecare situație, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial