27 aprilie 2024

PNL Dâmboviţa – Dezavuăm total violența cu care au înțeles șefii Jandarmeriei să-și lovească și să-și umilească semenii din Piața Victoriei

BUCURESTI - PIATA VICTORIEI - PROTEST - DIASPORACOMUNICAT DE PRESĂ

 Organizația P.N.L – Dâmbovița susține cu tărie demersurile făcute de către participanții la Mitingul organizat în data de 10 august 2018, în Piața Victoriei împotriva răului produs României de către alianța la guvernare PSD – ALDE.

P.N.L – Dâmbovița consideră că cetățenii din diaspora aparțin trup și suflet României și apreciază devotamentul și patriotismul de care au dat dovadă implicându-se împotriva incompetenței și corupției ridicată la rang de virtute de către Liviu Dragnea și ai lui.

Dezavuăm total violența cu care au înțeles șefii Jandarmeriei să-și lovească și mai ales să-și umilească semenii din Piața Victoriei transformându-se în slugile lui Liviu Dragnea și Carmen Dan. Ei au depus jurământ de credință României și nu PSD – ului atunci când au îmbrăcat uniforma de jandarm.

Organizația P.N.L – Dâmbovița va continua să lupte cu mijloacele democrației împotriva unui Guvern penibil și modest alfabetizat care a reușit să pună România într-o lumină proastă în toate colțurile lumii.

 

 

 

 

 

 

 

Biroul de Presă al Partidului Național Liberal Filiala Dâmbovița

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial