26 aprilie 2024
Horga joacă alături de Plăiaşu în NU TE SUPĂRA… PARLAMENTARE!

Horga joacă alături de Plăiaşu în NU TE SUPĂRA… PARLAMENTARE!

Nu i-am facut niciun rau lui Gabriel Plaiasu, pur si simplu nu a performat! Asa sustine liberalul Vasile Horga care a declarat ca nu se simte “responsabil” de inlocuirea colegului sau de partid ca si candidat la Camera Deputatilor pe colegiul 1 Fieni.

Cum a explicat scoaterea din carti pentru acest colegiu a actualului deputat, Gabriel Plaiasu? Vasile Horga ne-a declarat ca deputatul are foarte multe reclamatii privind lipsa performantei remarcandu-se prin… absenta in colegiu. “Nu a avut activitate in colegiu.

Primarii si cetatenii s-au plans ca nu l-au vazut pe acolo si nu s-a facut util”. Ce l-a recomandat pe fostul senator PRM pentru desemnarea ca si candidat? “Cred ca am suficienta forta de convingere si cred ca 90% voi castiga colegiul.

De regula, realizez ceea ce mi-am propus”, sustine Horga, admitand totodata, ca sondajele pentru stabilirea notorietatii ii dadeau sanse in colegiul Targoviste. “Pe zona aceasta de nord nu am aceasta notorietate”. Desi sustine ca ratiunile pentru care a fost totusi propulsat candidat in locul actualului deputat sunt legate de experienta profesionala, politica si parlamentara bogata, nu este ferm convins ca ar avea suficiente argumente sa sustina ca are mai multe sanse de reusita in acest colegiu.

In plus, marturiseste ca nu are remuscari in ceea ce-l priveste pe Plaiasu. “Nu i-am facut niciun rau.In PNL, performanta este criteriul de desemnare si partidul hotaraste cine este performant. Acestea nu sunt functii pe viata ca sa te superi”, a mai punctat Horga.

Liberalul a pornit deja in campania de recunoastere a colegiului si a luat pulsul localitatilor prin intermediul primarilor. “Mai timid, dar am inceput!Sper sa functioneze”. Vasile Horga, pe vremea cand era senator PRM

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial