5 mai 2024

PAZĂ DE IZBELIȘTE! Zeci de nereguli găsite, doar 7 amenzi

ipjdbInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

În primele 6 luni ale acestui an, polițiștii de la Serviciul de Odine Publică au organizat numeroase acțiuni pentru prevenirea si combaterea infracțiunilor contra patrimoniului deținătorilor de valori, precum şi pentru verificarea respectării legalității activităților derulate de către prestatorii de servicii de pază, protecție şi instalare de sisteme de alarmare împotriva efracției.

Acțiunile au vizat 493 de unităţi financiar-bancare, dintre care 69 au fost  instituţii de creditare din categoria băncilor, 44 de organizaţii cooperatiste şi instituţiile financiare nebancare, 16 unităţi poștale, 201 de săli şi incinte de exploatare a jocurilor de noroc și 26 de staţii de comercializare a carburanţilor.

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat reprezentanților unităților controlate 49 sancțiuni contravenţionale în valoare de 240000 lei,  dintre care  4 la organizaţiile cooperatiste şi instituţiile financiare nebancare, 6 la unităţi poştale, 49 la  săli și incinte de exploatare a jocurilor de noroc și 8 la staţii de comercializare a combustibililor.

Prestatorilor de servicii de pază le-au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 2.000 lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial