21 mai 2024

Direcţia Anticorupţie îţi pune la dispoziţie un ghid util!

www.mariusbuga.ro_images_dgaCOMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vă informează:

Pentru a veni în sprijinul nevoii cetăţenilor de a fi informaţi cu privire la acţiunile şi autorităţile statului, Direcţia Generală Anticorupţie a elaborat un Ghid de informare pentru cetăţeni în relaţia cu structurile Ministerului Afacerilor Interne, prin care se urmăreşte creșterea gradului de încredere și reducerea corupției birocratice și administrative.

Ghidul cuprinde informaţii utile în vederea obţinerii de documente ce sunt eliberate de fiecare structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prezentarea infracţiunilor de corupţie, documentele necesare în vederea eliberării unui act administrativ specific fiecărei structuri, taxele aferente şi modalităţile de plată, termene de eliberare etc.

În cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, documentul poate fi consultat de cetăţeni prin intermediul Compartimentului de Relaţii cu Publicul.

Totodată, pe site-ul de internet al Direcţiei Generale Anticorupţie, la secţiunea „Prevenire” există și o variantă electronică a acestui ghid care cuprinde și modele de formulare, specimene de documente etc. .

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial