3 mai 2024
Panică în Băleni! O femeie a sunat la 112 după ce a dat peste un şarpe de un metru în dormitor!

Panică în Băleni! O femeie a sunat la 112 după ce a dat peste un şarpe de un metru în dormitor!

sarpeb Un sarpe a iscat panica in comuna Baleni! O femeie a alertat disperata autoritatile si s-a plans ca a gasit in dormitor o reptila lunga de un metru.

sarpeb2In scurt timp, locuinta ei a fost cercetata cu atentie de un echipaj de la jandarmerie, dar si de un medic veterinar.

Se pare insa ca “oaspetele” care a bagat-o in sperieti pe proprietara si-a pierdut urma, la fel de repede cum a si aparut.

sarpeb3Femeia, in varsta de 64 de ani, se plange ca e a doua oara cand vede un sarpe in ultimele zile. Pe primul l-a zarit pe aleea din curte. Nu isi imagina insa ca avea sa dea peste o reptila si mai mare – chiar in dormitor.

Eu m-am speriat, era de culoare alba, mi-am dat seama ca e sarpe. E al doilea sarpe de saptamana asta.Aveai impresia ca e un cap de lebada“, a povestit proprietara Casei.

sarpeb1Vecinii s-au strans indata la poarta femeii, dar s-au temut sa caute sarpele cand au auzit cat de mare este. Au preferat sa sune la 112.

 “Avea un cap foarte mare si gros ca o mana. E foarte periculos” a povestit un vecin.

Timp de mai bine de doua ore, jandarmii sositi la fata locului au periat fiecare incapere a locuintei, fara sorti de izbanda insa.

sarpeb4Banuiesc ca sarpele a fost alungat de cainele proprietarei. Si au sfatuit-o sa tina deocamdata usile si geamurile inchise, ca nu cumva musafirul nepoftit sa se intoarca.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial