2 mai 2024
Ultramaratonul din Bucegi, la final! Vezi cine a câştigat!

Ultramaratonul din Bucegi, la final! Vezi cine a câştigat!

ultramaWeekendul acesta a avut loc evenimentul Ultramaraton Bucegi, Editia 2014.

Startul a inceput sambata dimineata, la ora 6.00, pentru proba de Ultramaraton, cu o lungime de 55km si 3500m diferenta pozitiva de nivel, pe traseul Padina-Vaful Omu-Saua Strunga-creasta Leaotei-Varful Leaota-culmea Bratei pana in Valea Bratei-Saua Lucacila-Cabana Bolboci si revenire la Padina.
Punctele de contol, alimentare si hidratare au fost la Varful Omu, Saua Strunga, Varful Leaota, Valea Bratei si Cabana Padina.
Castigatorul competitiei a fost Mihai Zlavog din Bucuresti care a terminat cursa in 8h08min, urmat de Segre Louis din Franta cu 8h58min si Ciorba Adrian din Busteni 8 h 59 min.
Proba de semimaraton cu o lungime de 21km si o diferenta pozitiva de nivel de 1000m, a avut startul la ora 9.00 pe traseul Padina-Saua Strunga-culmea Lucacila -Deleanu-Cabana Podul cu Flori-Cabana Padina si revenire in zona Padina.
Primii clasati la aceasta competitie au fost la masculin: Valciu Emil -2h06min, Secui Catalin- 2h52min si Popa Sebastian-3ho8min, iar la feminin: Grigore Oana-2h52min, Teyssier Charlotte-3h16min si Stan Raluca-3h26min.
Castigatorii au fost premiati cu bani si produse.
Chiar daca nu au fost atat de multi participanti cati ne-am fi dorit, motivul fiind furtuna de vineri, obiectivul nostru a fost de a realiza cu bine acest eveniment, in conditii de siguratna pentru toti participantii si, mai mult, de a face cunoscuta frumusetea Leaotei care a impresionat profund pe toti concurentii.
Multumim in mod special partenerilor nostri: Primaria Municipiului Targoviste, Primaria Com. Moroieni, Crucea Rosie Dambovita, Serviciul Public Salvamont Dambovita, CS Climbing Evolution si tuturor sponsorilor, precum si liderilor din punctele de control: Andrei Dumitescu, Badoiu Radu, Dragos Ionescu, Georege Stancescu, Alex Dobra si tuturor voluntarilor care au pus umarul ca acest eveniment sa se se desfasoare in conditii cat mai bune, spune Geo Badea, reprezentant Asociatia Salvamont Dambovita .
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial