19 aprilie 2024
Şou la PP-DD Găeşti! Şeful de la Tineret a plecat cu surle şi trâmbiţe!

Şou la PP-DD Găeşti! Şeful de la Tineret a plecat cu surle şi trâmbiţe!

Partidul Poporului-Dan Diaconescu Găeşti (PPDD) a rămas fără preşedinte la tineret. Pentru că nu a mai vrut să fie important, ocupat şi îngrijorat, Marian Ene a demisionat!

Mai întâi a făcut o analiză detaliată a situaţiei, a tastat în calculator aproape… 702 membrişori cu adrese, serii, numere, coduri numerice şi a plecat pe teren sa-i cunoască personal pe fraţii OTV-işti. Şi din 702, cică a găsit doar…2! „Acele persoane nu locuiau la acele adrese, erau făcute cu forţa!(Sic!) Şi mai erau şi persoane în vârstă, între 75 şi 90 de ani care cred că la ora actuală nici nu mai trăiesc.”

Noi credem că nu i-a căutat pe unde a trebuit pentru că, în realitate, sunt…câtă frunză, câtă iarbă! După cum se laudă partidele locale, toţi locuitorii Găeştiului ( de la cel cu ţâţa-n gură pân’ la cel cu barba sură) sunt membri pe la ei prin bătătură. PSD ar avea vreo 3500, PDL s-ar învârti pe la 2500, PNL vreo 800, PPDD- 750, PRM- 400, or mai fi şi pe la UNPR, pe la UDMR, pe la PNŢCD, başca la Partida Romilor. Proaspătul demisionar a avut gânduri măreţe. A vrut să atragă tineretul către o şcoală de dans, ca să nu se mai drogheze, să nu mai bea şi să nu mai bată pietrele pe drumuri.

A vrut să demonstreze că se pot face lucruri frumoase în cadrul organizaţiei, dar i s-au pus beţe-n roate şi nu uită. Şi nu iartă! „Noi, tineretul, eram mulţimea vidă pentru ei”, spune cu năduf Ene şi, liber de sarcini, aruncă cu venin: „pe lista de consilieri PPDD ai Găeştiului se regăsesc toţi beţivii oraşului!”

A greşi este omeneşte. Totuşi, a da vina pe altul este şi mai omeneşte. Se pare că în Organizaţia de Tineret a PPDD s-a produs o fisură. Cei care sunt la conducerea partidului au bâlbâit-o pe undeva de şi-au pus pe fugă aripa tânără, scrie Cronica Găeştiului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial