3 mai 2024

Ce străzi se asfaltează, în această primăvară, în Târgovişte!

asf-tgv„Semnăm contractul de execuţie de lucrări între municipiul Târgovişte şi SC Pragosa România SRL, reprezentată de Mario Souza, directorul general al societăţii, contract care vizează execuţia în municipiul Târgovişte a aproximativ 3,4 kilometri de drum şi anume reţeaua stradală formată din străzile Constantin Brâncoveanu-arteră paralelă, Justiţiei, Iazului, Morilor, Horea, Cloşca, Crişan, Berzei, Gheorghe Petraşcu şi Gimnaziului. Suprafaţa carosabilă este de 26.671 metri pătraţi şi suprafaţă trotuar 10.899 metri pătraţi.

Este cel de-al doilea contract pe care îl semnăm, iată, în acest an. Mă bucur că-l semnăm în prima zi de primăvară, sper să fie de bun augur. Ordinul de începere a lucrărilor pentru acest proiect urmează să-l dau săptămâna viitoare, după depunerea garanţiei de către executant, cu menţiunea că până la jumătatea lunii martie urmează să mai fie semnat un contract de reabilitare străzi în municipiul Târgovişte, care vizează execuţia de lucrări la reţeaua stradală de pe Colonel Băltăreţu, maior Ion Alexandrescu şi Şoseaua Găeşti.

Avem semnat la momentul acesta şi contractul pentru prima parte a proiectului pentru Priseaca, aşteptăm aprobarea bugetului la Consiliu Judeţean pentru că este o asociere între CJD şi Consiliul Local, iar după aprobarea bugetului urmează să semnez Ordinul de începere a lucrărilor în cartierul Priseaca. Eu sper ca în două-trei săptămâni să se realizeze acest lucru”, a declarat primarul muncipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial