3 mai 2024
Şoferul care A SEMĂNAT MOARTEA pe drumul din Gheboaia a fost reţinut pentru 24 de ore! Vezi ultimele amănunte despre accidentul înspăimântător!

Şoferul care A SEMĂNAT MOARTEA pe drumul din Gheboaia a fost reţinut pentru 24 de ore! Vezi ultimele amănunte despre accidentul înspăimântător!

Un accident inspaimantator a indoliat familii si a socat comunitatea din localitatea Gheboaia!

Un tanar de 21 de ani care conducea cu viteza, dupa cum a si recunoscut, n-a mai putut controla masina intr-o curba si a semanat moarte pe marginea soselei.

A spulberat 5 femei care stateau de vorba, pe o banca, iar pentru doua dintre ele asta a insemnat sfarsitul.

Fara sa stie insa, au salvat viata unui copil, care se afla sub ochii lor – trupurile lor l-au protejat si n-a patit nimic.

Soferul care a provocat nenorocirea a fost retinut azi-noapte pentru 24 de ore.

“Taica-meu intrase in curte. A auzit o busitura, cand a iesit la poarta toti erau morti, intinsi…”, ne-a povestit socat Iulian Argira, care si-a pierdut mama in cumplitul accident, iar sotia ii este grav ranita.

Copilul care era langa bietele femei a avut, cu siguranta, un inger pazitor aproape. A fost prins intre ele si, miraculos, a scapat teafar.

“Prima femeie care era pe banca era cazuta pe un copil mic. Copilul tipa si am scos copilul de acolo. Cine l-a luat si unde, nu mai stiu.”, ne-a declarat Mainea Arghira, sotul uneia dintre femeile decedate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial