25 aprilie 2024
FOTO/VIDEO: Accident grav la Bolovani. Şapte oameni au fost răniţi după ce o maşină pentru şcoala de şoferi a intrat într-un BMW

FOTO/VIDEO: Accident grav la Bolovani. Şapte oameni au fost răniţi după ce o maşină pentru şcoala de şoferi a intrat într-un BMW

Accident grav, în această seară, în satul Bolovani, spre Cornăţelu.

Şapte oameni, printre care o femeie însărcinată, au fost răniţi după ce o maşină pentru şcoala de şoferi a intrat într-un BMW.

Din primele cercetări, se pare că vinovat de producerea accidentului este elevul, de 17 ani, care se afla în timpul orei de condus, în maşina pentru şcoala de şoferi, care nu a oprit la indicatorul stop şi a intrat în drumul principal fără să acorde prioritate.

Martorii erau uluiţi şi nu înţelegeau de ce instructorul aflat în dreapta elevului nu a frânat la timp să evite accidentul.

Maşina pentru şcoala de şoferi a intrat astfel într-un BMW X5 care venea pe drumul cu prioritate, iar aceasta i-a izbit în plin pe trei trecători, printre ei şi femeia însărcinată.

“La data de 7 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe DJ 701, in localitatea Bolovani, comuna Cornățelu, s-a produs o coliziune între doua autoturisme, unul dintre autovehicule fiind utilizat pentru școala de șoferi. Șoferii autoturismelor sunt in vârsta de 17 ani și 29 de ani, iar instructorul auto este in vârsta de 47 de ani. In urma coliziunii, unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat intr-un grup de trei pietoni, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani. Evenimentul rutier a fost soldat cu rănirea celor 3 pietoni și a 4 persoane, dintre care doi conducători auto și doi pasageri. Politistii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial