28 aprilie 2024
O poveste de dragoste s-a terminat cu o locuință în flăcări, la Răzvad

O poveste de dragoste s-a terminat cu o locuință în flăcări, la Răzvad

O poveste de dragoste s-a terminat cu o locuință în flăcări, la Răzvad.

O femeie, de 32 de ani, a reclamat la poliție că fostul ei iubit i-a pus foc intenționat în casă, din cauză că nu ar mai fi vrut să continue relația cu el.

Cel bănuit este un tânăr în vârstă de 24 de ani. Anchetatorii spun că acesta ar fi intrat în gospodăria femeii, în timp ce acesta nu se afla acasă, iar ulterior ar fi aprins mai multe bunuri cu ajutorul unei brichete.

Reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 12:52, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 32 de ani, din Răzvad, cu privire la faptul că locuința i-a fost incendiată.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 24 de ani.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 21:15, ar fi pătruns fără drept în imobilul din localitatea Răzvad și ar fi incendiat bunurile din interiorul casei cu o brichetă, ulterior, incendiul fiind lichidat de pompieri.

La momentul producerii acestuia, persoana vătămată nu se afla la domiciliu. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 22 octombrie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial