3 mai 2024
O femeie care pretindea că este surdomută și cerea bani trecătorilor a fost demascată de jandarmii dâmbovițeni

O femeie care pretindea că este surdomută și cerea bani trecătorilor a fost demascată de jandarmii dâmbovițeni

COMUNICAT DE PRESĂ

O femeie care pretindea că este surdomută și cerea bani trecătorilor, depistată de jandarmii dâmbovițeni

Jandarmii dâmbovițeni au depistat astăzi, 22 martie a.c., în apropierea unui centru comercial din Târgoviște, o femeie care pretindea că este surdomută și solicita bani trecătorilor, sub pretextul că lucrează la o fundație de caritate.

Un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, aflat   în misiune în zona centrală a municipiului Târgoviște, a observat în parcarea unui supermarket o femeie care solicita diverse sume de bani de la trecători, prin inducerea acestora în eroare, simulând faptul că este o persoană surdomută. În același timp, aceasta prezenta un formular cu inscripția unei asociații regionale pentru persoane cu handicap de auz și vorbire.

Jandarmii au legitimat-o și i-au solicitat detalii despre activitatea desfăşurată. Inițial, femeia în vârstă de 31 de ani, din localitatea Bărbulești, județul Ialomița, a continuat să simuleze că are dizibilități, însă, la un moment dat a început să vorbească. Aceasta a menționat că lucrează la o fundaţie de binefacere şi colectează fonduri pentru ajutorarea persoanelor cu handicap.

În urma celor declarate de cea în cauză, jandarmii dâmbovițeni au efectuat verificări și a reieșit faptul că denumirea asociației nu există. 

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare și a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărior și luarea măsurilor legale.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial