28 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște: ”Îmi doresc un oraș sigur, puternic, dezvoltat!”

Deputatul Daniel Blaga, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște: ”Îmi doresc un oraș sigur, puternic, dezvoltat!”

Deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița, este candidatul Alianței Dreapta Unită( USR – PMP – Forța Dreptei) pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

”Îmi doresc un oraș sigur, puternic, dezvoltat! Târgoviște poate mai mult!”, a spus, astăzi, Daniel Blaga, în cadrul unei conferințe de presă, când și-a lăsat candidatura.

Daniel Blaga este decis să intre în cursa pentru Primăria Târgoviște cu o campanie curată, fără atacuri la persoană, cu proiecte pentru dezvoltarea orașului, în special a turismului.

”Cei mai mulţi dintre dumneavoastră mă ştiţi, sunt Daniel Blaga, am 44 de ani, căsătorit, tatăl unei fete. Astăzi, în faţa dumneavoastră şi a târgoviştenilor, în calitate de candidat al Alianţei Dreapta Unită. Uniţi, mergem la primărie!

Sunt pasionat de IT şi de binele comun. Mi-ar plăcea o ţară ca afară, dar până o să avem una, trebuie să punem umărul la aceasta. Născut şi crescut în Târgovişte, îmi doresc să rămân aici, să dezoltăm împreună oraşul, binele în comunitate, puterea exemplului.

Unde suntem mulţi puterea creşte. Şi ştiu că suntem mulţi.

Îmi doresc pentru târgovişteni un oraş sigur, puternic, cu drumuri bune, investiţii în educaţie, investitori şi atragerea consistentă de fonduri europene. Târgovişte poate mai mult. Avem oameni capabili care merită să ocupe funcţiile importante din instituţiile publice.

Avem nevoie de transparenţă în cheltuirea banilor publici. Avem nevoie de o administraţie deschisă spre oameni.

Avem nevoie să dezvoltăm turismul, avem atâtea frumuseţi de arătat şi suntem atât de încărcaţi de istorie. Putem scrie o frumoasă istorie împreună, cu evenimente de promovare a oraşului, de susţinere a tinerilor valoroşi, a tuturor celor buni care fac să meargă treaba bine.

Nu vă mai răpesc din timp, mulţumesc pentru că m-aţi ascultat, pentru că-mi sunteţi aproape, pentru gândurile bune. Vin la primărie pentru oameni!

Cu Dumnezeu înainte!”, a transmis Daniel Blaga.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial