7 mai 2024
Noi amănunte în scandalul baschetbalistelor de la CSM Târgovişte!

Noi amănunte în scandalul baschetbalistelor de la CSM Târgovişte!

Antrenament anulat, meci reprogramat, oficiali de negăsit

Oficialii şi jucătoarele echipei de baschet a CSM Târgovişte au fost de negăsit ieri în prima parte a zilei, fiind anulat până şi antrenamentul de la ora 11.00, iar meciul cu Universitatea Cluj a fost reprogramat pentru 23 martie. La club evident că nu am găsit pe nimeni, în schimb am citit pe site-ul echipei un articol de atac la adresa mea, care a dispărut însă destul de rapid, nu înainte de a-l copia.

Urmărind presa favorabilă puterii locale, nu am găsit nici măcar un cuvânt sau o ştire pe marginea subiectului, descoperind o atitudine slugarnică, pe care nu mai mă obosesc să o comentez. Între timp, tânăra care susţine că a fost lovită de Chrissy Givens şi Monique Coker a devenit „vedetă” naţională, apărându- şi punctul de vedere în toată media centrală. A depus plângere la Poliţie, şi-a scos certificat medico-legal după loviturile primite şi nu pare deloc intimidată de ameninţările cu plângeri penale pentru rasism, venite din partea celor două americance.

Nini a vorbit primul, dar nu a fost în club

Primul care a avut o reacţie despre toate acestea a fost antrenorul principal Florin Nini, scos în faţă pentru că are o imagine ceva mai bună, iar declaraţiile sale au fost oferite pentru site-ul totalbashet. ro. „Eu nu am fost în club, pentru că nu mă bag la aşa ceva. După meci ne-am odihnit, pentru ca apoi fetele au vrut să iasă şi am crezut să o facă într-un mod organizat. Adică să fie staff-ul nostru managerial, plus antrenorul secund, căruia i-am zis să stea tot timpul lângă fete.

S-au nimerit acolo şi oameni care, imediat cum au aflat că sunt de la Târgovişte, au început cu certuri, folosind cuvinte care ar putea trece chiar la un atac rasial. Când toată treaba s-a inflamat, staff-ul a luat fetele pentru a pleca şi în continuare au fost înjurate. Când să iasă din club, a venit o persoană mai aproape de Monique şi a făcut-o «negreso, cioaro», pentru ca mai apoi aceasta să-i dea una. Nu ştiu ce, o palmă, un pumn sau un picior. Au plecat, s-au urcat în maşini, acolo era un echipaj de Poliţie, care le-a dat frumos amendă la amândouă. Când se ceartă doi, nu ştii cine are dreptate şi cine nu”, am spicuit esenţialul din declaraţiile lui Nini.

Se impun demisii și suspendări!

Sursele noastre susţin că la meciul de sâmbătă, de la Satu Mare, a fost prezent inclusiv primarul Gabriel Boriga, însă nu a ajuns în club, plecând spre Târgovişte imediat după, pentru că a doua zi ar fi fost naş. Aceleaşi surse mai spun că sportivele chiar au încasat o primă frumuşică pentru victorie, pe care au vrut să o sărbătorească petrecând în club, alături de Iugulescu şi Dobă. Cum au petrecut, aţi văzut din imaginile prezentate, cu alcool, cu pumni, picioare şi scandal, provocând un subiect de amploare naţională şi chiar internaţională, dar şi o mare ruşine pentru imaginea clubului, a oraşului şi a sportului dâmboviţean.

Se înţelege că nu putem fi mândri de asemenea personaje, care ar trebui să suporte sancţiuni pe toate planurile. În mod normal se impune să fie suspendate, iar oficialii prezenţi la petrecere demişi în secunda unu. Am încercat să aflăm un punct de vedere şi din partea primarului Gabriel Boriga, fără nici un succes, însă nu avem nici cea mai mică îndoială că nu va lua vreo măsură împotriva celor mai buni prieteni. Nu rataţi în ziarul de mâine noi amănunte incredibile despre acest subiect şocant!

COSTIN MIHAI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial