20 aprilie 2024
Scenariu de film de acţiune, după un meci de judeţ! Arbitrii, BLOCAŢI ÎN TRAFIC de un suporter de la Pierşinari!

Scenariu de film de acţiune, după un meci de judeţ! Arbitrii, BLOCAŢI ÎN TRAFIC de un suporter de la Pierşinari!

❚ Aflat în mașină alături de colegii arbitri, dar și de observatorul partidei, Septimiu Burtescu a scăpat de individ rulând cu spatele până la stadion și numai după ce a solicitat intervenția jandarmilor

Problemele organizatorice de la Pierșinari, prezentate în paginile de ieri ale Jurnalului Sportiv, au atins cote nebănuite după meciul de sâmbătă, dintre echipa locală și liderul Gloria Cornești. Chiar dacă la stadionul din zăvoi au fost prezenți mai mulți jandarmi, doi localnici au înjurat permanent, țintele predilecte fiind centralul Septimiu Burtescu și finanțatorul-antrenor-jucător de la oaspeți, Nelu Radu. În ciuda intențiilor de a-i calma, venite din partea primarului Marian Bunea și ale sponsorului Valică Junghie, cei doi au făcut un adevărat circ și după meci. Unul dintre ei a așteptat ca atât jandarmii, cât și noi, să părăsim baza sportivă, după care a oferit un număr de vitejie, ținta fiind același Burtescu.

Individul a fugit, părăsindu-și mașina

Nemulțumit că nu l-a pus la punct așa cum ar fi vrut pe arbitrul partidei, omul nostru l-a așteptat la ieșirea la șosea, unde i-a blocat calea cu o mașină ARO. „A coborât la mine, dar nu mi-a fost frică de el nici un moment, mai ales că noi eram patru în mașină, adică arbitrii și observatorul. Am apelat la ajutorul jandarmilor, care plecaseră de la stadion și erau la Primărie, parcurgând distanța de un kilometru până la stadion, șofând mașina mergând cu spatele. În momentul în care au venit jandarmii, individul a părăsit acel ARO și a fugit. Nici nu mai trebuie să spun eu în ce stare se afla, doar l-ați văzut și dumneavoastră. Am înțeles că e un amărât, nu are nici după ce să bea apă, dar tot nu își vede de treaba lui”, ne-a mărturisit arbitrul Burtescu.

,,După ce că vine la meci o dată pe an, mai provoacă și scandal. Mie îmi place omenia, dar nu ai cu cine te înțelege!”, ne-a vorbit cu amărăciune nea Valică. Nu este prima dată când mașina arbitrilor este blocată în trafic, la fel petrecându-se și după un meci Niculești – Bolovani, când un un jucător al echipei oaspete și câțiva prieteni au oprit autoturismul cu care circulau ,,fluierașii”, pe un câmp din afara localității Bilciurești.

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial